Gå til sidens indhold
   

  Referat for møde i Aarhus Byråd, 11. oktober 2012

  Mødereferat

  Åben dagsorden

  1. Forslag til budget 2013-2016

  Vedtaget i overensstemmelse med resultatet af afstemningerne om de fremsatte ændringsforslag:
  Tilbagesendes Magistraten med bemærkning, at byrådet i sit møde den 11. oktober 2012 har vedtaget budgettet i overensstemmelse med resultatet af afstemningerne om de fremsatte ændringsforslag:
  Forslag nr. 1: Vedtaget med 30 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme hverken for eller imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag nr. 2 og 3: Vedtaget med 30 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag nr. 4: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 5 til og med 23: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 24 og 25: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe)
  Forslag 26: Ikke vedtaget med 2 stemmer for: (Dansk Folkepartis byrådsgruppe), 28 stemmer imod (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme hverken for eller imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 27 til og med 38: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 39: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 40 til og med 52: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 53: Ikke vedtaget med 2 stemmer for: (Dansk Folkepartis byrådsgruppe), 29 stemmer imod (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 54: Vedtaget med 31 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 55: Ikke vedtaget med 2 stemmer for: (Dansk Folkepartis byrådsgruppe), 29 stemmer imod (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 56 til og med 60: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 61: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 62 til og med 70: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 71: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme hverken for eller imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 72: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 73: Vedtaget med 28 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og og 3 stemmer imod (Dansk Folkepartis og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 74: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 75, 76 og 78: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme hverken for eller imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 77: Vedtaget med 28 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og og 3 stemmer imod (Dansk Folkepartis og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 79, 82 og 83: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 80 og 81: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 84 til og med 91: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 92: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 93 til og med 98: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 99: Vedtaget med 28 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og og 3 stemmer imod (Dansk Folkepartis og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 100, 101, 102 og 104: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 103: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer hverken for eller imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 105, 106 og 107: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 108 udgået.
  Forslag 109: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 110: Vedtaget med 28 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og og 3 stemmer hverken for eller imod (Dansk Folkepartis og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 111 og 112: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 113: Vedtaget med 28 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og og 3 stemmer imod (Dansk Folkepartis og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 114: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 115: Vedtaget med 29 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper) og 2 stemmer imod (Dansk Folkeparti).
  Forslag 116, 125 og 126: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).
  Forslag 127: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 128: Vedtaget med 30 stemmer for: (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis og Det Radikale Venstres byrådsgrupper) og 1 stemme hverken for eller imod: (Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgruppe).
  Forslag 129: Vedtaget med 31 stemmer for (Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis, Venstres, Det Konservative Folkepartis, Dansk Folkepartis, Det Radikale Venstres og Enhedslisten De Rød-Grønnes byrådsgrupper).

  2. Realisering af musikpolitiske initiativer.  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist fra byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  3. Aktiviteter og partnerskaber i Multimediehuset.  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist fra byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  4. Befolkningstal og fritids- og idrætsinvesteringer  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist fra byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  5. Permanentgørelse af 9 midlertidige kulturbevillinger  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist fra byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  6. Tidlig og forstærket sproglig indsats i dagtilbud  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist fra byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  7. Aarhus Kommunes sundhedspolitik - Mere af det der virker!  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  8. Sundhed og Omsorgs Boligplan – etape 1  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  9. Sundhed og Omsorgs Boligplan – etape 2  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  10. Herredsvej og Paludan-Müllers Vej, anlægsbevilling  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  11. Budget for vintertjeneste i 2013 og kommende år  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  12. Efterslæb på vedligeholdelse af broer, fortove og stier  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  13. Grøn infrastruktur, service i økonomisk balance  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  14. Videreførelse af dele af Hjemløseplanens indsatser  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

  15. Afvikling af ventelisten til botilbud for voksne med handicap  For så vidt angår de indstillinger, der er henvist til byrådet, indgår de i
  afstemningspunkterne således, at sagerne dermed er færdigbehandlet.

   
   

  Opdateret: 31.3.2015

  Afdeling: Borgmesterens Afdeling

  Send kommentar: Byrådssekretariatet

  Telefon: 89 40 22 50

   
   
   

  Tip en ven

  Her kan du tippe en ven om siden

  CAPTCHA
  Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code